Algemene informatie

Voor behandeling aan huis is bij een groot aantal verzekeraars een verwijzing nodig. Deze verwijzing kunt u vragen bij uw huisarts of de behandelend medisch specialist.

Kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Kinderen hebben geen eigen risico.

Legitimatie is verplicht wanneer men gebruik maakt van zorg. Bij de intake wordt dan ook om een legitimatiebewijs gevraagd

Samenwerken met verwijzers en andere betrokken behandelaars is belangrijk. Er wordt altijd gevraagd om toestemming voor uitwisseling van informatie.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Wanneer een afspraak te laat wordt afgezegd, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. U kunt de afspraak annuleren door mij te bellen (06-41404314)

Voor meer informatie over kinderfysiotherapie, kijk eens op: http://www.dekinderfysiotherapeut.comopen

De maatregelen rondom het werken als kinderfysiotherapeut zijn per 1 mei aangepast. Dit betekent dat ik bij steeds meer kinderen weer aan huis kan komen. Het is belangrijk dat dit veilig gebeurt. Daarom informeer ik ouders over met name hygiëne afspraken. Ik volg hierbij de leidraad van mijn beroepsvereniging die is goedgekeurd door het RIVM. Hier vind je meer informatie over mijn huidige werkwijze.

Ben je een nieuwe patiënt? Of wil je een patiënt naar mij doorverwijzen? Neem dan contact met mij op via 06-41404314

error: Content is protected !!